Черкащанин продав квартиру і дві машини, щоб утілити мрію (відео)

19 Серпня 2020 10:00

Ходити під вітрилами – його дитяча мрія, розповів яхтсмен із Черкас Володимир Єрьоменко. Щоб її втілити у життя, він продав квартиру у Харкові та два автомобілі і купив яхту в Англії, йдеться в сюжеті “Суспільного Черкаси”.

Судно 46 років тому побудували в Англії. Човен має назву Картер-33 – за дизайном американця Картера, довжиною 33 фути.

Прапори, які майорять на вітрилах, символізують країни в яких Володимир побував. Протягом двох місяців він пройшов Англію, Іспанію, Португалію, Італію, Францію, Грецію та Туреччину. За період подорожі потрапив у сім штормів.

Під час курсування на яхті Володимир паралельно писав автобіографічний роман “Лігалі”, до якого увійшли історії про подорож та людей, яких зустрічав.

Донька Володимира – Ія Михайлова, розповіла, що з батьком на яхті вона з трьох років. Каже, що ним пишається і підтримує його у всьому.

Яхтсменом можна стати в будь-якому віці, зазначив Володимир. Головне – йти за своєю мрією і колекціонувати враження, а не речі. Він за своє життя об’їздив пів сотні країн, але все одно, зі слів мандрівника, вдома найкраще. Тому й повертається на свій причал у Черкасах.