На підприємстві кандидата від “слуг” у мери Черкас Зеленський представив нового керівника області

28 Серпня 2020 12:00

Сьогодні на Черкащині в рамках робочої поїздки перебуває президент України Володимир Зеленський.

Як інформує інтернет-представництво глави держави, він представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука. Зокрема, на зустрічі з представниками бізнесу регіону Зеленський вручив новому голові ОДА службове посвідчення.

«Ми змінюємо голову обласної державної адміністрації на Черкащині. Головна причина завжди така, що хочеться бачити результат. Хочеться бачити щось краще, ніж є», – зазначив президент.

У свою чергу Сергій Сергійчук подякував Зеленському за довіру та пообіцяв працювати на результат.

«Буду розвивати область, щоб життя черкащан було кращим. Це і залучення інвестицій, і створення нових робочих місць. Це забезпечення економічної безпеки та медичної, покращення якості освіти. Це і «Велике будівництво», – заявив Сергій Сергійчук.

Президент відвідав «Фабрику агрохімікатів» корпорації UKRAVIT (власник групи компаній UKRAVIT – Віталій Ільченко, якого називають майбутнім кандидатом від пропрезидентської політсили “Слуга народу” на виборах у міські голови Черкас, – прим.ред.) . Це – перший і найбільший український виробник препаратів для хімічного захисту сільськогосподарських культур промислового та приватного секторів.

Глава держави ознайомився з дослідницьким центром здорових рослин, зокрема, з Інститутом здорових рослин. Це – унікальний проект, який дає змогу аграріям застосовувати інноваційні технології. Інститут працює у форматі «зеленої хімії», що передбачає дбайливе ставлення до природи та максимальне зменшення використання шкідливих речовин.

Також Володимиру Зеленському продемонстрували новітній метод вирощування овочів без ґрунту та як проводиться дослідження ґрунтів.

«Я дуже приємно вражений від того, що тут бачив, – позитивних, без жодного негативу, розумних людей. Це дуже приємно», – заявив президент України.