Поліцейські затримали водія, який збив дитину в Черкасах (відео)

31 Серпня 2020 16:15

Водій автомобіля Mersedes Benz на пішохідному переході збив 8-річного хлопчика. Дитину шпиталізували до Черкаської дитячої обласної лікарні. ДТП сталася на вулиці Надпільній, 29 серпня, у Черкасах.

Як повідомили в поліції Черкаської області, автомобіль направлено на арештмайданчик. Слідчими у справах ДТП з постраждалими проводяться відповідні експертизи.

фото Alla Kolosova

Зараз 24-річний водій затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру та суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За згаданим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Винуватцю ДТП суд обрав міру запобіжного заходу

Поліцейські затримали водія, який збив дитину в Черкасах Керманич автомобіля Mersedes Benz на пішохідному переході збив 8-річну дівчинку. Дитину шпиталізували до Черкаської дитячої обласної лікарні.ДТП сталася на вулиці Надпільній, 29 серпня, у Черкасах. Автомобіль направлено на арештмайданчик. Слідчими у справах ДТП з постраждалими проводяться відповідні експертизи.Зараз 24-річний водій затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру та суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Posted by Поліція Черкаської області on Monday, 31 August 2020