На День міста Черкаси влада планує відгуляти помпезно

3 Вересня 2020 23:39

19-20 вересня в Черкасах святкуватимуть День міста. Як пише видання Че24.online з посиланням на департамент освіти та гуманітарної політики, влада планує організувати проведення першого в Україні світлового шоу.

novadoba.com.ua

Суботнього ранку 19 вересня всі урочистості до Дня міста Черкаси розпочнуться з легкоатлетичного забігу «Черкаська десятка». Усіх охочих запрошуємо реєструватися ТУТ. Попередня реєстрація обов’язкова.

Також, 19 вересня, планується відкриття книжкового фестивалю, на базі Центральної бібліотеки ім. Лесі Українки, із залученням гостей: поетів та письменників з усієї України. Фестиваль буде розкиданий по різних локаціях.

У Долині троянд, відбудеться святковий ярмарок народного мистецтва з локаціями відпочинку для дітей. А, вже, на вечір планують великий концерт.

Сьогодні на порядку денному стоїть гурт “Без обмежень” та “ТНМК”.

Крім того, усе дійство буде супроводжуватися арт об’єктами світлового шоу.

20 вересня плануються богатирські ігри. Обіцяють, що за участі  такої знаменитості, як Василь Вірастюк.

Ввечері на пішохідній частині Хрещатика розпочнеться світлове шоу. Буде перекрито дорожній рух, для містян підготують три “3D” локації, пов’язані з історією минулого та майбутнього Черкас.
Найбільше організатори бояться погіршення епідем ситуації на Черкащині та в Україні, адже більшість проектів уже авансовані та готові для показу черкасцям та гостям міста.