Світлового шоу в Черкасах не буде – гроші забрали на антисептики для шкіл

8 Вересня 2020 15:00

Сьогодні виконавчий комітет Черкаської міськради перерозподілив 3 мільйони гривень із програми святкувань до Дня міста на закупівлю засобів індивідуального захисту для школярів. Зокрема, антисептиків та масок. Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

dw.com

“Вважаю, що гучні та широкі святкування в нинішніх умовах є недоречними, – сказав Анатолій Бондаренко. – Дякую виконавчому комітету за ухвалене рішення, сподіваюсь, що його підтримають і депутати”.

За словами директора департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергія Воронова, частина коштів піде на технічне забезпечення музичних шкіл, які також, за необхідності, будуть надавати послуги онлайн.

“Поруч з цим зазначу, що частина святкових заходів лишаються в програмі, про формат святкування повідомлю після засідання комісії ТЕБ і НС, яка має відбутись сьогодні-завтра”, – зауважив Сергій Воронов.

День міста в Черкасах відзначатимуть 19-20 вересня. Нагадаємо, на проведення святкувань міська влада мала намір витратити 3 млн. грн.