Експорошенківець і дружина мера Черкас ведуть “За майбутнє” до Черкаської облради

26 Вересня 2020 14:34

Черкаська обласна ТВК зареєструвала список кандидатів у депутати Черкаської обласної ради від політичної партії “За майбутнє”.

фото з інстаграму Валерії Бондаренко

Лідером списку є одіозний народний депутат Антон Яценко. Колишній регіонал, у січні 2014 року, в розпал Революції Гідності, він голосував за “диктаторські закони”. А нещодавно прославився у ЗМІ як ініціатор “корупційного податку” на тварин.

У списку – колишній голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець. У 2015 році він очолив депутатський корпус як висуванець Блоку Петра Порошенка. Йому також закидали членство у “Партії регіонів”. Також серед кандидатів колишній заступник Вельбівця – депутат облради Вадим Гайович, який донедавна значився в Радикальній партії, а нині вказаний як безпартійний.

Серед кандидатів – колишній воєнний комісар Черкаської області Євген Курбет, співачка Наталія Руда, а також дружина чинного міського голови Черкас Анатолія Бондаренка Валерія Бондаренко (на фото). Сам же Анатолій Бондаренко боротиметься від партії “За майбутнє” за посаду градоначальника Черкас. У списку кандидатів – знаний на Черкащині політик Микола Булатецький, останнім прихистком якого стала Радикальна партія.

Загалом, не “За майбутнє”, а якесь “За минуле”…

Детальніше зі списком кандидатів можна ознайомитися ТУТ.