На Лисянщині п’яний водій насмерть збив 16-річну дівчину

28 Вересня 2020 18:00
Поліцейські затримали нетверезого водія, який скоїв смертельне ДТП у селі Кам’яний Брід Лисянського району. Слідчі розглядають кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру і, суд обиратиме міру запобіжного заходу.
Автопригода сталася 27 вересня, близько 21:00 години вечора. Водій напідпитку за кермом Volkswagen Passat скоїв наїзд на 16-річну дівчину. Внаслідок ДТП від отриманих травм вона загинула на місці.
Чоловіка оглянули на стан сп’яніння. Результат — 2,0 проміле, що в вдесятеро перевищило допустиму норму алкоголю в крові водія. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України.
За вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області розглядають кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Винуватцю аварії вже оголошено про підозру, суд обирає міру запобіжного заходу, повідомляють в Головному управлінні Нацполіції в області.