Центрвиборчком зобов’язав Уманську ТВК повторно розглянути документи Цебрія

29 Вересня 2020 23:05

Центральна виборча комісія скасувала постанову Уманської міської територіальної виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидата на посаду мера Умані Олександра Цебрія. Міська ТВК повторно розгляне документи, подані для реєстрації.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

“Суб’єкт звернення просив, зокрема, визнати протиправною бездіяльність Уманської міської територіальної виборчої комісії по неповідомлення про виявлені недоліки в поданих в цю виборчу комісію документах для реєстрації кандидата на посаду Уманського міського голови Цебрія О.В., висунутого зазначеної місцевою організацією політичної партії”, – йдеться у повідомленні.

За підсумками розгляду скарги, а також пояснень членів Уманського міської ТВК, ЦВК визначила, що тервиборчком спростував твердження про бездіяльність.

ЦВК зобов’язала цю комісію до 21:00 30 вересня 2020 року повторно розглянути документи, подані для реєстрації кандидата на посаду Уманського міського голови  Цебрія О.В.

Нагадаємо, 25 вересня Уманська ТВК зареєструвала 12 кандидатів на посаду міського голови м. Умані. Трьом кандидатам було відмовлено в реєстрації. Серед тих, кому відмовили, нині діючий міський голова Олександр Цебрій.