Градоначальниками Черкас хочуть бути 12 чоловіків і одна жінка

1 Жовтня 2020 18:44

Усього в Черкасах на посаду міського голови зареєстрували 13 кандидатів. Подаємо інформацію про кожного із них за прізвищами в алфавітному порядку.

Анатолій Бондаренко

Анатолій Бондаренко балотується від партії “За майбутнє”. Народився у смт Лисянка Черкаської області. Громадянин України. 46 років. Одружений, має четверо дітей. Освіта – вища, фах “економіка й підприємництво”. 2007-2010 роки працював заступником гендиректора аграрної компанії “Нібулон”. Із листопада 2010 до липня 2020 року очолював обласний осередок політичної партії “Батьківщина”. Із березня 2015 – міський голова Черкас. У липні 2020 приєднався до партії “За майбутнє”.

Сергій Воронов

Сергій Воронов балотується від партії “Свобода”. Народився в селі Родниківка Кіровоградської області. Громадянин України. 32 роки. Вищі освіти за фахом “міжнародні відносини”, “менеджмент”, “банківська справа”, “держуправління”. Одружений, дітей немає. Директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради із 2018 року. Із 2010 – член політичної партії “Свобода”. Із 2015 депутат Черкаської облради (фракція політичної партії ВО “Свобода”).

Віктор Євпак

Віктор Євпак балотується від партії “Голос”. Народився в Черкасах. Громадянин України, 35 років. Одружений, має двох дітей. Освіта – вища, фах “право”. Директор IT-компанії “eKreative”, співзасновник ГО “Cherkasy IT Cluster”. У 2019 балотувався в народні депутати України по одномандатному округу №194 від партії “Голос”.

Олександр Згіблов

Олександр Згіблов балотується від “Партії вільних демократів”. Народився у місті Каражалі в Казахстані. Громадянин України. 57 років. Освіта – вища, за фахом “інженерія”. Одружений, має двох дітей. Нині директор ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”. Депутат Черкаської міськради 7-го скликання від “Партії вільних демократів”.

Віталій Ільченко

Віталій Ільченко балотується від “Слуги народу”. Народився в Києві. Громадянин України. 45 років. Освіта – вища за фахом “менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємств”. Одружений, має двох дітей. Директор аграрного підприємства “UKRAVIT”. Політичною діяльністю попередньо не займався, не був членом політичних партій.

Сергій Кудактін

Сергій Кудактін балотується від “Європейської Солідарності”. Народився в Черкасах. Громадянин України. 38 років. Освіта – вища, за спеціальностями “історія” та “держуправління”. Одружений, має двох дітей. Із 2000 по 2010 роки – член партії ВО “Батьківщина”. 2005 р. – обраний депутатом Черкаської міськради (від фракції “Удар Віталія Кличка”). У 2016 році балотувався до Черкаської міськради від фракції “УДАР”, не пройшов. 2018-2020 – голова Черкаської організації партії “Європейська Солідарність”.

Дмитро Кухарчук

Дмитро Кухарчук балотується від партії “Національний корпус”. Народився в місті Вінниця. Громадянин України. 30 років. Освіта – вища, за спеціальностями “економіка й менеджмент” та “філософія”. Одружений, дітей немає. Засновник громадської організації “Спортклуб «Амброскросфайт»”, бойовий офіцер в запасі. Із 2016 року очолює обласний осередок політичної партії “Нацкорпус”. У 2019 році балотувався до ВР як самовисуванець, не пройшов.

Олександр Литвин

Олександр Литвин балотується від партії “Ошукані українці”. Народився в селі Сегединці на Черкащині. Громадянин України. 56 років. Освіта – вища, за фахом “правознавство”. Одружений, має сина. У 2001-2005 роках працював на посаді прокурора Черкаської області. Заступник голови Черкаської обласної громадської організації “Союз юристів України”. У березні 2020 р. став головою політичної партії “Ошукані українці”. Попередньо на виборні посади не балотувався та не обирався.

Валерій Макеєв

Валерій Макеєв балотується від партії “Пропозиція”. Народився в місті Золотоноша на Черкащині. Громадянин України. 57 років. Вищі освіти за спеціальностями “менеджмент”, “право”, “інженерія”. Одружений, має сина. Адвокат. У 2019 році висувався в нардепи від партії “Сила й честь”.

Анатолій Нужний

Анатолій Нужний балотується від партії “Наш Край”. Народився в Черкасах. Громадянин України, 37 років. Освіта – вища за фахом “право”, “менеджмент”. Одружений, має двох дітей. Із 2018 року голова Черкаської обласної організації політичної партії “Наш край”. У 2015 році був обраний депутатом Чорнобаївської районної ради.

Юлія Погостінська

Юлія Погостінська балотується від політичної партії “Опозиційна платформа − За життя”. Народилася в Запоріжжі. Громадянка України. 44 роки. Розлучена, має доньку. Освіта – вища за спеціальністю “тренер Олімпійського спорту з художньої гімнастики”. Генеральна директорка телекомпанії “ВІККА”.

Владислав Пустовар

Владислав Пустовар балотується від партії “Черкащани”. Народився в Черкасах. 46 років. Громадянин України. Одружений, є син. Освіта – вища, фах “менеджмент”. Генерал поліції ІІІ рангу, адвокат. Із 2014 до 2016 очолював Управління Нацполіції Черкаської області. Безпартійний, у складі політичних партій не перебував.

Павло Філіпенко

Павло Філіпенко балотується від партії “Перемога Пальчевського”. Народився в Черкасах. Громадянин України. 48 років. Освіта – вища, за фахом “банківська справа”. Одружений. Має шестеро дітей. Приватний підприємець, співвласник і директор ТОВ “Світ нерухомості ХХІ”. Також засновник ТОВ “Поліна – ХХІ”, ТОВ “Каріна ХХІ”. Раніше працював теслею на ВО “ТЕМП” та водієм. У 2002 та 2012 роках балотувався до Верховної Ради як самовисуванець. Був помічником депутата Верховної Ради шостого скликання від “Батьківщини” Володимира Іваненка. У 2010 році обраний депутатом Черкаської облради від партії “Батьківщина”.