Команда “Рідної країни” йде до Жашківської ОТГ

13 Жовтня 2020 18:25

Партія “Громадський рух “Рідна країна” бере участь у виборах до Жашківської ОТГ. Команда “Рідної країни” на Жашківщині – це люди, які тут народилися, живуть і працюють, які добре знають спільні проблеми, що роками не вирішувались.

“Команда “Рідної країни” активно підтримує наші невеличкі села, селища й міста, оскільки ми переконані, що правдива Україна – це місце, де живуть люди, – говорить лідер “Рідної країна” Микола Томенко. – Ми мусимо зробити Черкащину найкращим місцем для людей, які тут живуть. Для мене принципово важливо, що на Жашківщині на виборах іде наша команда. Я знаю багатьох учителів, лікарів, аграрників, які вболівають за це край”.

Команду “Рідної країна” на Жашківщині очолює Олександр Ярош – директор Жашківської школи №1.

“Наша мета – освічений українець і рівний доступ до якісної освіти , – каже кандидат до Жашківської міської ради Олександр Ярош. – Я сам, особисто пропрацювавши в освіті 21 рік, спочатку вчителем, а зараз – на посаді директора школи, знаю і вмію, як змінити заклади освіти і покращувати її якість”.

Олександр Ярош упевнений, що діти та вчителі у сільській місцевості і районі повинні мати можливості такі ж, як і в місті: “Тому в першу чергу почнемо з оновленя матеріально-технічної бази та реконструкції будівель шкіл, садочків та позашкільних закладів. Ми проти закриття шкіл. Освіту потрібно розвивати скрізь – і в місті, і в селі. Рівний доступ до знань для нашої молодні – одне з наших завдань”.