У Золотоноші “Слуга народу” повідомляє про перемогу свого кандидата, а в Умані – “За майбутнє”

28 Жовтня 2020 16:00

За попередньою інформацією Золотоніської міської територіальної виборчої комісії, на посаду голови Золотоніської ОТГ, із значним відривом лідирує чинний міський голова Віталій Войцехівський. Про це повідомляють в партії “Слуга народу”.

Партія посилається на паралельний підрахунок голосів і зауважує, що Віталій Войцехівський лідирує з відривом у 38%.

Як інформують у Золотоніській міській ТВК, місцеві вибори 2020 на всіх дільницях пройшли без порушень, згідно з виборчим законодавством та з дотриманням карантинних вимог.

Про повторну перемогу на виборах уже прозвітував міський голова Канева Ігор Ренькас. На посаду Канівської ОТГ він ішов від партії “За майбутнє”.

“Я також вдячний і тим жителям, що проголосували за інших кандидатів на посаду міського голови, які не стояли осторонь та виконали свій конституційний обов’язок, – зазначив Ігор Ренькас у заяві на сайті Канівської міської ради. – Незалежно від того, за кого ви віддали голоси, ми жителі однієї громади. Нам спільно її розбудувати”.

А от в Умані, схоже, міський голова буде інший. Тут перемагає Ірина Плєтньова – висуванка партії “За майбутнє”,  депутат міської ради та керівниця громадського приймальні  нардепа Антона Яценка.