Хто очолює виборчі штаби Євпака і Бондаренка?

12 Листопада 2020 18:12

22 листопада в Черкасах – другий тур виборів міського голови. Участь у ньому братимуть чинний мер Анатолій Бондаренко, висунутий партією “За майбутнє”, та IT-підприємець Віктор Євпак від партії “Голос”.

facebook.com/spravzhni.cherkasy

Як повідомляє “Прочерк”, діяльність виборчого штабу Анатолія Бондаренка курує секретар Черкаської міськради Сергій Тищенко. 

При цьому мер зазначив, що сам є очільником штабу, просто зараз змушений більше приділити увагу здоров’ю через захворювання на коронавірус.

“У Євпака Одарич два дні на тиждень працює», – зауважив мер, маючи на увазі колишнього міського голову Черкас Сергія Одарича.

Що ж до свого штабу, то Бондаренко сказав, що більше прізвищ не назве, бо “їх ніхто не знає”.

Тим часом, як повідомляється, виборчий штаб Віктора Євпака очолив Микола Макуха – експерт з виборчого права, громадський діяч із Черкас.

“Віктор Євпак гарний порядний підприємець, в команді якого працювати не соромно. Якщо і є мої розуміння, якого мера очікують черкащани, то Євпак підходить. Бо демократія – це пошук кращих і кращих людей, які можуть очолювати суспільство”, – зокрема, сказав Микола Макуха “Прочерку”.