Усю ніч поліція шукала 14-річного хлопця з Чорнобаївщини

25 Листопада 2020 20:20

Усю ніч поліція шукала хлопця з села Москаленки, що загубився в Чорнобаївському районі. Сьогодні вранці його знайшли  та повернули додому.

Як розповіли в Головному управлінні Нацполіції в області, про те, що дитина 24 листопада не прийшла додому, родичі одразу повідомили правоохоронцям.

Хлопця побачили сьогодні вранці біля села Придніпровське поліцейські роти з обслуговування водних об’єктів Черкаської області під час патрулювання Чорнобаївського району. Закутаний у ковдру він ішов трасою в напрямку Золотоноші.

«Нами було прийнято рішення перевірити особу, — розповідає працівник патрульної поліції. – Під час спілкування ми дізналися, що він неповнолітній, а також, де проживає. Ми повезли його додому, в село Москаленки, а там вже побачили слідчо-оперативну групу, поліцейських ювенальної превенції, рідних хлопця та небайдужих місцевих жителів, які, як з’ясувалося, вели активний пошук дитини».

Він знаходиться під наглядом рідних з якими поліцейські ювенальної превенції провели профілактичну бесіду та склали адміністративний протокол за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.