“Слуги” проти “Черкащан”: голову Черкаської облради обиратимуть з-поміж двох кандидатів

4 Грудня 2020 12:56

На голову Черкаської обласної ради претендують двоє кандидатів: колишній очільник, депутат від ВО “ЧЕРКАЩАНИ” Анатолій Підгорний та депутат від партії “Слуга Народу” Микола Кондрацький.

Перед голосуванням кожен із них виступив та розповів про своє бачення того, як має працювати обласна рада, аби максимально виконувати потреби суспільства та боротися із викликами сьогодення.

“За цей рік обласна рада працювала злагоджено та ефективно. Найголовніше – це забезпечити консолідацію та рівні права всіх фракцій. Шляхом перемовин забезпечити ухвалення потрібних для Черкащини рішень. Частина депутатів тут – це ті люди, які вже мають досвід та зрозумілу життєву позицію та у всьому скликанні поділяться своїми знаннями, щоб наша обласна рада була злагодженою та корисною для суспільства. А депутати, які тут вперше, я впевнений, додадуть креативності та нового бачення”, – зазначив Анатолій Підгорний.

Також виступив і другий кандидат Микола Кондрацький.

“Мій головний посил буде в тому, щоб зконцентрувати всі політичні сили в одну команду. Ми прийшли для того, щоб працювати на благо громади. Увесь свій управлінський досвід я внесу в обласну раду й будемо працювати тут”, – зазначив він.

Наразі оголосили 15-ти хвилинну перерву, аби підготувати бюлетені для таємного голосування.

Джерело: zmi.ck.ua