Бондаренко вибачився перед Зеленський за те, що той назвав його бандитом

11 Грудня 2020 17:52

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вибачився перед Володимиром Зеленським, який назвав його бандитом під час пресконференції з нагоди першого року інавгурації у травні.

Приводом до звинувачень Зеленського стало те, що в Черкасах пом’якшили карантинні обмеження раніше – з 1 травня, а не з 11, як по всій Україні. “Я не знаю навіть, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду”, – сказав, зокрема, президент. Бондаренко відповів йому, що “під час епідемії був тут, із черкащанами. Хотів би вас запитати, де ви були у 13-ому і 14-ому, коли я був на Майдані і здобував незалежність українського народу, коли ви танцювали на корпоративах”.

А сьогодні Анатолій Бондаренко у прямому ефірі в соцмережі вибачився.

“Як міський голова, я хотів би, напевне, і повибачатися перед президентом за те, що я не себе відстоював, а відстоював інтереси жителів нашого міста. Я гаряча людина, але я щира людина і я завжди стоятиму пліч-о-пліч з патріотами України. Пане президенте, я хотів би вибачитися офіційно”, – сказав сьогодні у відеозверненні у своєму фейсбуку Бондаренко.

Нагадаємо, що після інциденту з “бандитом” від Володимира Зеленського Анатолій Бондаренко позивався до суду задля захисту честі і гідності. Але суди першої та апеляційної інстанцій відмовили у задоволенні позову мера та оцінили вислови президента як “оціночні судження”.