Черкащина – у трійці областей з найвищими показниками захворюваності на ковід

18 Січня 2021 12:20

Станом на 18 січня ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень – у Запорізькій, Миколаївській та Черкаській областях. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.

Зокрема, показник  захворюваності на 100 тис. населення: у Черкаській області – 328,3 (-), у Запорізькій області – 386,8 (-), у Миколаївській області – 385,9 (-).

Разом із тим, найнижчий показник захворюваності: у Кіровоградській області – 86,5 (+), у Закарпатській області – 106,0 (+) та у Івано-Франківській області – 122,2 (+).

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.