Кабмін погодив Скічка на посаду голови Черкаської ОДА

20 Січня 2021 14:00

Колишній шоумен, депутат від партії “Слуга народу” Олександр Скічко стане головою Черкаської обласної адміністрації.

На цю посаду його офіційно затвердив Кабінет міністрів на засіданні у середу, 20 січня, повідомляє “Обозреватель”. Відомо, що перед цим Скічко написав заяву про призначення його главою Черкащини.

Таким чином, ведучий “Євробачення” замінить Сергія Сергійчука, якого президент звільнив із посади голови Черкаської ОДА ще наприкінці грудня.

“Окрім того, що регіон є для мене рідним і близьким, бо я багато працював на окрузі, грунтовно знаюся на проблемах рідної області, – заявив Олександр Скічко на засіданні уряду (відео – нижче). – Першочерговими завданнями для мене особисто є, в першу чергу, боротьба з пандемією, підготовка до вакцинації населення і проведення роз’яснювальної роботи. Проведення і розширення програм “Великого будівництва”. ОДА має, як на мене, зосередитися на питанні місцевих доріг. Важливим пріорітетом є завершення реформи адміністративно-територіального устрою. Як і в більшості областей України, на Черкащині є проблема з сміттєпереробкою. Регіон має величезний туристичний потенціал, але він недооцінений…”.