Через негоду на Черкащині за ранок сталося вже 4 ДТП

27 Січня 2021 14:16

Через погіршення погодніх умов медики екстренки Черкащини за сьогодні вже чотири рази виїжджали надавати допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних подіях, повідомляють в обласному центрі ектреної медичної допомоги і медицини катастроф.

Близько 8-ї ранку на дамбі Канівської ГЕС перевернувся автомобіль. До місця події негайно виїхала бригада швидкої. Медики рятували 30-річного водія, якого доправили до Канівської ЦРЛ. Чоловік перебував у мозковій комі. Також у нього діагностували черепно-мозкову травму, гематоми, перелом ребер та ключиці.

Поблизу села Паланка, що на Уманщині, близько 8:30 ранку зіштовхнулися вантажний автомобіль та мікроавтобус (на фото вгорі). Уманські медики надавали допомогу 65-річному чоловіку. Його зі струсом головного мозку, забоями та поверхневою травмою голови доправили до Христинівської ЦРЛ.

Поблизу автовокзалу у Черкасах зіштовхнулися два легковики. Диспетчеру екстренки о 12:22 повідомили про те, що під час аварії травмувалися двоє. Тож до місця події терміново виїхали дві бригади швидкої. На місці медики надавали допомогу 72-річному чоловіку, у якого виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму носа, закритий перелом гомілково-ступневого суглобу та забій грудної клітки. У 40-річного чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану лоба. Обох постраждалих доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

Ще одна аварія сталася поблизу села Хлипнівка Звенигородського району. О 12:43 очевидці повідомили диспетчеру, що легковик в’їхав у дерево і пасажира затисло в автомобілі. До місця події виїхало дві бригади екстренки. Медики надавали допомогу 45-річній водійці, у якої виявили перелом руки, перелом ребер та забій хребта та 43-річному пасажиру, у якого діагностували закриту черепно-мозкову травму, скальповану рану кисті та перелом кісток передпліччя. Обох постраждалих доправили до Звенигородської ЦРЛ.