Новий голова Черкаської ОДА Олександр Скічко розповів, як формуватиме свою команду

1 Лютого 2021 23:32

Новий голова Черкаської ОДА Олександр Скічко не належить до тих чиновників, які працюють із дев’ятої ранку до шостої вечора. Він є прихильником роботи не за графіком, а за зробленими справами. Про це Олександр Скічко розповів в  інтерв’ю «Главкому».

president.gov.ua

Скічко зазначив, що насамперед збирається оцінити діяльність працівників обладміністрації, заявити їм про свої правила роботи та цінності. «Якщо люди готові їх розділяти, будемо працювати», – пояснив він.

Він додав, що в обладміністрації працює два заступники губернатора, яких він добре знає. «Ми з ними працювали за мого попередника: один із них відповідає за фінанси, інший – за гуманітарний блок. Але як буде далі – не можу сказати», – додав він.

Водночас Скічко зазначив, що до нього зараз ходять представники різних фракцій, які радять когось у той чи інший департамент, «але не можна всіх звільнити й нових завести».

«Коли тебе призначають головою ОДА, то з’являється стільки друзів, про яких ти навіть не підозрював. Але я до цього нормально ставлюся, бо хороші кадри треба десь брати», – підкреслив Скічко.

Нагадаємо, Олександр Скічко у 2019 році виграв вибори в 197 окрузі з центром у Каневі, а 29 січня очолив Черкаську область. Тепер владі доведеться шукати заміну цьому депутату, але повторні вибори на окрузі відбудуться не раніше осені.

29-річний новий голова Черкаської обладміністрації отримав популярність як пародист, а потім телеведучий. Піком його телевізійної кар’єри став міжнародний конкурс «Євробачення», який проходив у 2017 році в Києві.

Стрімкий злет молодого артиста у політиці злі язики пов’язують з персоною його тестя. Мова про одного з найбагатших людей країни – мільярдера Леоніда Юрушева. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/koli-tebe-priznachayut-golovoyu-oda-to-zyavlyajetsya-stilki-druziv-skichko-rozkazav-pro-pershi-dni-na-noviy-posadi-733971.html