Представили нового голову Черкаської ОДА Олександра Скічка

2 Лютого 2021 14:15

Сьогодні, 2 лютого, відбулося представлення новопризначеного Голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка.

Олександр Скічко звернувся до представників депутатського корпусу Черкаської обласної ради, Черкаської міської ради, структурних підрозділів адміністрації та представників ЗМІ.

“Для мене це хвилюючий момент, адже я повернувся на свою рідну Черкащину як керівник області. Це велика відповідальність і великий виклик. Тут я народився і виріс, із цим краєм пов’язані мої найкращі дитячі та юнацькі спогади. І я хочу ходити рідними вулицями з усвідомленням того, що зробив для свого краю все, що міг і навіть більше”, – сказав Олександр Скічко.

Ключовим у його промові стало слово “консолідація” –  незалежно від політичних поглядів та амбіцій.  Скічко заявив, що ставить собі за мету об’єднати людей, які працюють задля розвитку та інновації Черкащини.

“Хочу запевнити, що готовий до публічних обговорень моїх дій та рішень і критики, але конструктивної. Бо працюватиму на високий результат для області. Цифри не терплять маніпуляцій, і я налаштований давати високі показники й надалі. Не хочу забігати наперед, але в нас є плани щодо залучення рекордних інвестиційних коштів для ремонту доріг обласного значення. І я вірю в те, що ми це зробимо. Окремо хочу сказати, що всі об‘єкти президентської програми «Велике будівництво» я триматиму на особистому контролі”, – сказав у своїй промові новий очільник Черкащини, підкресливши, що буде максимально відкритим у своїй роботі.

відео – видання “Прочерк”