В Умані дві восьмикласниці отруїлися “Дротаверином”

17 Лютого 2021 19:28

Сьогодні дві учениці 8 класу Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 отруїлися. Як інформують в виконавчому комітеті, за попередніми даними вони прийняли синтетичний препарат.

“За словами особистого лікаря учениць школи №14, дівчата потрапили до лікарні три години тому. Знаходяться під наглядом лікарів. Стан стабільний середньої важкості. Наразі проводиться відповідне лікування”, – йдеться у повідомленні виконкому.

В Умані збираються створити комісію щодо розслідування нещасного випадку у школі №14. До складу комісії увійдуть представники відділу освіти, правоохоронних органів та медичні працівники. Наразі поліція розслідує обставини подій.

Як повідомляє видання “ПроВсе”, уманські школярки наковталися “Дротаверину”. Обоє дівчаток випили по 10 таблеток. Наразі вони під наглядом медиків. Що спонукало їх до цього кроку, поки не відомо. Участь у небезпечному експерименті не визнають.

Зауважимо, що це не перший випадок отруєння аналогічними синтетичними препаратами – 16 лютого “Дротаверином” отруїлися дві ліцеїстки з Боярки, одна з них померла.