Студентка черкаського вишу виграла грант на навчання в Іспанії

19 Лютого 2021 09:13

Третьокурсниця Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Валентина Сенатор почала навчання за програмою Еразмус + у Вальядолідському університеті, Іспанія. Про це повідомляють у ЧНУ.

Студентка навчально-наукового інституту іноземних мов Валентина Сенатор виграла грант на навчання протягом семестру (5 місяців) у межах проєкту з міжнародної кредитної мобільності Erasmus + KA 107 з університетом Вальядоліда, який розпочався у 2019 році. Навчання повністю фінансується програмою Еразмус+.

“Університеті Вальядоліда – один із найстаріших ЗВО Іспанії, лідер з міжнародної мобільності та наукових досліджень, – зазначає координаторка та ініціаторка проєкту, доцентка Наталія Сливка. – Семеро найкращих студентів взяли участь у конкурсі, який розпочався ще весною 2020 року. За результатами конкурсу перемогу отримала Валя Сенатор, чия кандидатура найбільше підійшла іспанському університету. У 2020 році ми виграли ще один проєкт з університетом Вальядоліда. Він буде тривати до 2023 року — тож маємо два діючих проєкти на сьогодні і ще більше можливостей для наших студентів та викладачів”.