У міського голови Черкас – іще два нових заступники

11 Березня 2021 13:56

Сьогодні Черкаська міська рада проголосувала за затвердження ще двох заступників мера Анатолія Бондаренка.

Зокрема, до складу заступників увійшли екскерівник відділення банку у Ватутіному Руслан Ткаченко, а також депутат від партії “Голос” Павло Валенчук, повідомляє 18000.

Руслан Ткаченко керував відділенням банку “Київська Русь” у Ватутіному, працював у низці інших банківських установ. Там займався кредитуванням, зокрема, споживчими кредитами. Каже, на посаду його запросив Бондаренко.

За словами міського голови Анатолія Бондаренка,  РусланТкаченко опікуватиметься питаннями фінансів та економічного розвитку. Раніше під час засідання бюджетної комісії сам Ткаченко заявляв, що не знає, над чим працюватиме в міській раді. Уже на сесії Руслан Ткаченко зазначив, що має бачення, як залучати нові ресурси в місто.

– Я не є політична особа. Я людина, яку називають пахарь. Я людина, якій не потрібен час на розкачку. Результати моєї роботи є там, де я керував, – заявив Ткаченко.

Партія “Голос”, що декларувала свою опозиційність до Бондаренка, отримала посаду у владі. На фото – представник “Голосу” Павло Валенчук.

Натомість Павло Валенчук буде курувати ІТ напрям. Зокрема, опікуватиметься введенням елекронного документообігу, оновленням сайту міськради, впровадженням системи “Безпечне місто”.

– Хочу колег також підтримувати надалі фінансування тих напрямів, за які я відповідатиму, щоб це не була номінальна посада, – зазначив Валенчук.

Депутатка міськради із фракції “За майбутнє” Любов Майборода виступила проти збільшення штату заступників і наголосила, що на утримання одного заступника з бюджету на рік іде від 700 тис. грн до 1,5 млн грн.

Таким чином, тепер у Анатолія Бондаренка шестеро заступників:

  • Сергій Тищенко – перший “зам” із питань діяльності виконавчих органів ради;
  • Віктор Беззубенко (ВО «Черкащани»), Марина Гаркава («Європейська солідарність») та Анастасія Чубіна («Слуга народу»).