У Черкаському інституті польські професори читають он-лайн лекції

23 Березня 2021 20:12

22-23 березня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України для курсантів та студентів відбувалися онлайн-лекції за участі польських професорів.

Організаторка заходу від ЧІПБ – очільниця Центру українсько-польських освітніх інновацій Тетяна Чубіна, розповідають у навчальному закладі.

Учасники прослухали лекції: доктора економічних наук, почесного професора, війта гміни Ґромадка (Республіка Польща) Даріуша Павліщи на тему: «Гміна успіху», доктора технічних наук, почесного професора, Декана Вищої Господарської Школи в місті Бидгощ, Директора Регіонального Освітнього Центру ВГШ в місті Зґожелец (Республіка Польща) Марчіна Кеси на тему: «Методи управління часом» та заступника мера міста Єленя Ґура (Республіка Польща) Пьотра Пачоскі на тему: «Єленя Ґура – місто комфорту».

Спільна ініціатива польських науковців та Центру українсько-польських освітніх інновацій ЧІПБ стала добрим прикладом розвитку співпраці з партнерами в умовах карантину з використанням сучасних комунікаційних технологій, які зараз широко застосовується в освітній діяльності.