Водій у Черкасах висадив із маршрутки матір загиблого воїна

30 Березня 2021 12:35

29 березня в Черкасах водій маршрутки №20 висадив із салону матір загиблого учасника російсько-української війни, народного героя України Сергія Амброса, пояснюючи це тим, що вона нібито не є представником пільгової категорії.

Водій та кондукторка черкаського перевізника відмовили матері героя у безкоштовному проїзді. Скріншот із відео Дмитра Кухарчука

З усіх присутніх в маршрутці за жінку ніхто не заступився. Водія та кондуктора вже звільнили після втручання активістів місцевого осередку “Національного корпусу”, повідомляють у пресслужбі НК.

Зауважимо, що маршрутники систематично порушують правила, відмовляючись безкоштовно перевозити навіть учасників бойових дій. Подібні ганебні інциденти відбуваються по всій країні, а ситуацію вдається владнати лише завдяки громадському розголосу.

24-річний Сергій Амброс із Черкас загинув у лютому 2015 року внаслідок поранення біля Широкиного.  Посмертно нагороджений орденом “За мужність” III ступеня та відзнакою “Народний Герой України”. У Черкасах є вулиця Сергія Амброса – колишня Орджонікіджзе.