“Черкаські мавпи” у фіналі Кубку України поступилися “Будівельнику”

4 Квітня 2021 19:15

У фіналі Кубка України з баскетболу, який сьогодні відбувся у Києві, БК “Черкаські Мавпи” зазнав поразки від “Будівельника” – 70:93. Про це повідомляють на сайті клубу.

mavpabasket.com

Кияни активніше розпочали гру і більшу частину першої чверті лідирували в рахунку. Спочатку “Будівельник” за собою повів Інгус Яковічс, котрий за кілька хвилин після старту набрал 8 очок. “Мавпи” відповідали на це очками від Володимира Конєва. Пізніше у черкасців непогано у гру увійшов Кемерон Янг, котрий спочатку реалізував 2+1, а згодом поцілив триочковий. Так, на першу перерву команди пішли за невеличкої переваги “Будівельника” – 20:23.

mavpabasket.com

У другій чверті “Мавпи” відпустили суперника. Спочатку в “Будівельника” кілька хайлайтів здійснив Ківон Девенпорт, а згодом його запал підтримав Стівен Буртт. У “Мавп” атака розладналася, і як наслідок, черкасці відпустили суперника на комфортну відстань. Перша половина завершилася з рахунком 34:48 на користь “Будівельника”.

На жаль, у другій половині дістати суперників “Черкаським Мавпам” не вдалося. Попри зусилля Конєва, Райта і Янга, кияни і далі відривалися в рахунку. У підсумку, “Будівельник” нарощував свою перевагу і здобув перемогу у фіналі з рахунком 70:93.

mavpabasket.com

Центровий “Черкаських Мавп” Дмитро Скапінцев увійшов до символічної збірної Кубка України і став найкращим центровим.

Відзначимо, що у цьому матчі не був з командою асистент головного тренера “Черкаських Мавп” Максима Міхельсона – Микола Кірсанов, який напередодні здав позитивний тест на коронавірус. Тренер знаходиться на самоізоляції.

Після цього матчу “Мавпи” готуються до четвертого кола Суперліги. 7 і 9 квітня команда зіграє домашні матчі проти “Харківських Соколів” та “Дніпра”.