Три аварії, в яких постраждало дев’ятеро людей, сталися на Черкащині в неділю

12 Квітня 2021 12:30

Упродовж неділі 11 квітня медики екстренки рятували постраждалих у трьох аваріях на Черкащині.

Близько 17:30 вечора поблизу села Носачів, що у Смілянському районі, зіштовхнулися автомобілі ВАЗ та Mitsubishi. Медики надавали допомогу трьом травмованим. Усіх їх доправили до Смілянської ЦРЛ.

У 3-річної дівчинки діагностували струс головного мозку, поверхневу травму волосяної частини голови, травму носа, забій гомілки та забій стінки живота. У 41-річної жінки була політравма, перелом гомілкової кістки та травма органів черевної порожнини. У 30-річного чоловіка виявили закриту черепно-мозкову травму та гематоми. Чоловік 55-ти років загинув під час аварії.

Близько 19-ї години у Золотоноші на вулиці Богунській під колеса автомобіля ВАЗ втрапив 55-річний чоловік. Після огляду та надання допомоги медики доправили пацієнта до Золотоніської багатопрофільної лікарні. У нього діагностували відкриті переломи обох гомілок та забійні рани обличчя.

Ще одна аварія сталася лизько 22-ї години в Умані на вулиці Садовій, 15. Там зіштовхнулися два автомобілі (на фото). На місці події працювали три бригади екстренки.

Медики надавали допомогу 40-річній жінці з переломом стегна, забоєм обличчя та травмою живота, також 35-річному чоловіку зі закритою черепно-мозковою травмою, гематомами та гіпертонічним кризом. Обох їх доправили до Уманської міської оікарні.

16-річного юнака затисло в машині, його деблокували рятувальники. Пацієнта зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та різаними ранами обличчя фахівці швидкої доправили до Уманської ЦРЛ.