У Черкасах пройшла Всеукраїнська конференція “Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених”

14 Травня 2021 15:00

13 травня у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України за допомогою засобів відеозв’язку відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів і студентів «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених».

Організатори конференції – наукове товариство курсантів (студентів), ад’юнктів (аспірантів), докторанти, молоді вчені спільно з відділом організації наукової діяльності та кафедрою фізико-хімічних основ розвитку та гасіння пожеж факультету оперативно-рятувальних сил.

Відкривав роботу пленарного засідання заступник начальника інституту з навчальної та наукової роботи Олександр Тищенко, який привітав учасників та побажав плідної співпраці і цікавих дискусій.

Участь у заході взяли 200 молодих науковців із 12 закладів вищої освіти.

Після роботи у секціях відбулося підбиття підсумків конференції, затвердження резолюції, в якій, зокрема, було запропоновано провести науково-практичну конференцію «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених» у наступному році.

За підсумками роботи був виданий збірник тез доповідей, а авторів доповідей, представлених під час пленарного та секційних засідань, відзначили сертифікатами.

Питання, які піднімалися на заході вирізняються актуальністю, а самі доповіді були змістовними та цікавими і викликали жвавий інтерес у слухачів.

Джерело: ЧІПБ