На міжнародних змаганнях – “золото” і “срібло” у спортсменів із ЧІПБ

26 Травня 2021 16:09

Сьогодні у Львові стартували ХХХІІІ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля. Звання Чемпіона виборюють 10 команд з різних областей України та навчальні заклади системи ДСНС, серед яких і спортсмени Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Учасники випробовують свої сили у таких вправах: подолання 100-метрової смуги з перешкодами, пожежна естафета 4х100 м, підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху та бойове розгортання.

Склад команди, яка представляє навчальний заклад із Черкас: заслужений майстер спорту України з ППС, дворазовий Чемпіон світу Арсен Іпієв; курсанти Владислав Блонський (майстер спорту України з ППС), Юрій Скрипка, Микола Шиян, Антон Кречик, Андрій Смик, Мар’ян Блонський, Ярослав Лось та студент Сергій Ковернік.

У першому забігу (подолання 100-метрової смуги з перешкодами) завдяки наполегливості та цілеспрямованості Арсен Іпієв з результатом 15,62 с здобув перше місце, Владислав Блонський з результатом 15,72 с виборов друге місце.

Наразі хлопці змагаються за першість у пожежній естафеті 4х100 м.

За інформацією ЧІПБ