Спортсмени черкаського “пожежного” виборюють “золото” всеукраїнських змагань

9 Червня 2021 12:00

Цими днями, 8-9 червня, у Бахмуті на Донеччині відбувається Чемпіонат України з легкої атлетики, участь у якому беруть курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїів Чорнобиля: чемпіонка ІІІ літніх Юнацьких олімпійських ігор, чемпіонка та рекордсменка чемпіонатів Європи (юніори) Валерія Іваненко та чемпіон ХІV літнього фестивалю з метання диска, призер чемпіонатів світу Олексій Кирилін.

У перший день змагань Валерія Іваненко (на фото вгорі) у вправі метання молота з результатом 62 м 43 см здобула І місце. А сьогодні, 9 червня, Олексій Кирилін буде виборювати звання Чемпіона змагань у вправі метання диску, тож вболіваймо за нашого спортсмена!

За звання найкращих легкоатлетів змагаються більше 400 хлопців та дівчат з різних областей України. Тут представлена вся програма з легкої атлетики: від забігів на 100 метрів до марафону на 42 кілометри, стрибків в висоту та довжину, метання диску та молота та інше.
Зазначимо, що змагання проводяться для відбору спортсменів у збірну команду України для участі у чемпіонаті Європи, який відбудеться у Латвії восени.

Також 8 червня на Чемпіонаті міста Києва з легкої атлетики, співробітниця ЧІПБ, майстер спорту України Світлана Марусенко у вправі метання диска з результатом 47 м 24 см стала чемпіонкою змагань.

За інформацією ЧІПБ