Черкаські боксерки вибороли бронзу Чемпіонату Європи в Італії

27 Червня 2021 12:00

Боксерки із Черкас Анастасія Ковальчук та Анастасія Шпанюк вибороли “бронзові” медалі на Чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років, який проходив 17-24 червня в італійському місті Розетто-дельї-Абруцці. Про це повідомив перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко.

“Пишаємось землячками! Їх шлях до перемог був тяжким, довгим і тернистим, сповненим перемог не тільки над суперниками на рингу, а й над обставинами й життєвими перепонами, – розповів Сергій Тищенко. – Підготували спортсменок фахові тренери Віктор Петриченко і Андрій Мальований: протягом всієї підготовки вони давали дівчатам не лише знання, а й вселяли віру у себе, допомагали гартувати характер, підбадьорювали і щиро вболівали. Ці заслужені медалі спільна перемога спортсменок і їх тренерів! Хай бронза на їх першому чемпіонаті Європи стане початком шляху великих перемог!”.

Загалом збірна України на Чемпіонаті стала другою за кількістю нагород і третьою – за кількістю очок. Всього наші хлопці й дівчата вибороли 11 медалей.
Бронза: Крисюк Олеся, Єфимович Андрій, Толмачов Богдан.
Срібло: Галінічев Максим, Молодан Максим, Шалімова Ольга, Абрамова Аміна, Ловчинська Марія.
Золото здобув Дмитро Ловчинський.