У Черкасах відкрили сучасний легкоатлетичний стадіон з футбольним полем

6 Липня 2021 12:00

Сьогодні відбулося відкриття оновленого стадіону для занять легкою атлетикою та футболом Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву.

Відтепер виховані школи, черкаські спортсмени зможуть тренуватися на сучасному футбольному полі, на нових доріжках для бігу по прямій та по колу, у секторах для стрибків у висоту та для метання спису, на тренажерному майданчику. Про це повідомляють в обласному відділенні НОК України.

Урочисто відкрити стадіон завітав голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко. Узяв участь у заході й вихованець СДЮШОР, гравець збірної України Артем Довбик, який забив переможний гол у ворота Швеції і вивів Україну в ¼ фіналу Євро-2020. Долучилися до церемонії відкриття також представники відділення НОК України в Черкаській області, зокрема голова відділення Андрій Більда, перший заступник голови Антон Скачков.

Тож на стадіоні функціонує: футбольне поле розміром 83,0х50,0 метрів, трибуни для глядачів на 266 місць, передбачені місця для людей з інвалідністю; доріжки для бігу по прямій та по колу, сектори для стрибків у висоту, сектор для метання спису, майданчик для тренажерів та павільйон для спортивного інвентарю.