Зірвано дах клубу, повалено вежу зв’язку: негода добряче “потріпала” Благодатне на Золотоніщині

12 Липня 2021 22:32

Негода, яка 12 липня пройшлася Черкащиною, на території Золотоніської ОТГ наробила чималої шкоди. Нині відомо, що найбільше постраждало село Благодатне. Про це повідомив заступник міського голови Золотоноші Олександр Флоренко.

У селі сильними поривами вітру було пошкоджено дах місцевого клубу, повалено вежу мобільного зв’язку та велику кількість дерев, пошкоджено лінії електропередач, уточнюється інформація стосовно стану майна мешканців.

“На місце направлено спеціалістів УЖКГ, також там вже працюють аварійні бригади РЕМу. Маємо інформацію про падіння дерев і пошкодження ліній електропередач в місті Золотоноша, селах Хвильово-Сорочин та Коробівка”, – повідомив у своєму фейсбуку Олександр Флоренко.

Чиновник звертається до мешканців об’єднаної громади – в разі фіксації можливих пошкоджень об’єктів інфраструктури одразу повідомляти про це під його постом у соцмережі, або на номер гарячої лінії міського голови (2-39-45, цілодобово). Ця інформація буде дуже цінною для аварійників РЕМу та міських служб благоустрою.