Черкаси обіцяють вразити 30-ма фестивалями до Дня Незалежності

16 Липня 2021 16:00

Цього року Україна святкує свій ювілей Незалежності. Це вагома дата, тому в Черкасах виник грандіозний задум: музика, розваги, кіно, ремесла й спорт. Усе – в один день і на одній набережній. Місто до 30-річчя Незалежності вирішило провести 30 найкращих фестивалів області. Пройдуть вони під одним загальним брендом – Фестиваль фестивалів ManyFest.

Черкасці та гості нашого міста познайомляться з найкращими представниками культурної індустрії Черкащини: від перегонів на саморобних тачках “Крутий спуск” до екстремального забігу, від гутірок до концертів та мистецьких пленерів.

Аби уникнути великих скупчень людей, кожен захід матиме свою локацію, а всі разом вони простягнуться на сім кілометрів узбережжя Дніпра.

Уся набережна міста заграє розмаїттям культурних, спортивних, музичних й мистецьких фестивальних родзинок, демонструючи багатющий інфраструктурний та туристичний потенціал Черкас.

А святкові концерти радуватимуть публіку одразу у декількох місцях.

Організатори відзначають: відмовитися від одного великого концерту було непросто, але незвичність формату ManyFest-у перемогла. Цим і дивуватимуть черкащан, і заради такого видовища запрошують гостей з усієї України 24 серпня відвідати Черкащину – місце сили – й побувати одночасно на 30 фестах!