“Слуги” визначилися з кандидатом на довиборах на Черкащині

27 Липня 2021 18:00

Партія “Слуга Народу” бачить своїм кандидатом на виборах по 197-му округу міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського. Остаточне рішення з цього питання ухвалюватиме Політична рада партії, але тільки після врахування думки громад. Про це сказав голова партії Олександр Корнієнко, перебуваючи з робочим візитом у Черкасах. Таке йдеться на офіційній сторінці політичної сили.

Рішення про розгляд кандидатури Віталія Войцехівського ухвалили після перемовин із депутатами різних рівнів на Черкащині.  “Адже його успішний досвід на посаді міського голови Золотоноші дозволить посилити роботу партійної команди над розвитком місцевого самоврядування”, – підкреслюють у партії.

Також політсила проводитиме опитування серед мешканців округу, чи підтримують вони кандидатуру.

Сам Віталій Войцехівський коментує: рішення йти на вибори до Верховної Ради – непросте.

“Якщо з’являється якийсь виклик, то чому б не прийняти його, в першу чергу, для себе”, – зазначає він.

Віталій Войцехівський переміг від “Слуги народу” на виборах міського голови Золотоноші у 2020-ому. Це його третій термін на посаді.  А вперше міським головою Войцехівський був обраний у 2010 році (висуванець партії “Союз. Чорнобиль. Україна”), повторно він виграв вибори у 2015 році (цього разу від “Блоку Петра Порошенка”).

Слід зауважити, що днями стало відомо про наміри міської влади Золотоноші будувати фонтан за 2 млн. грн. в центрі міста. Відкривати коштовну забаву для народу планують наприкінці вересня – до Дня міста і перед позачерговими виборами до Верховної Ради за 197 мажоритарним округом.