24 серпня в Черкасах обмежать рух транспорту та змінять маршрути руху трьох автобусів

18 Серпня 2021 11:19

24 серпня у Черкасах святкування 30-ої річниці Незалежності відбуватиметься у форматі 30 фестивалів на будь-який смак, вікову категорію та захоплення, які проходитимуть по всьому місту.

Для цього черкасці та гості заходів мають бути готові до певних незручностей, пов’язаних з перекриттям руху, зауважують у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Так, для проведення фестивалів «Крутий спуск», «Open Biz», «Dream Team Game», «Кіношот», «Черкаська смакота», «Дорога на Січ» з 9.00 год. до 23.00 год. перекриють рух:
– Замковим узвозом;
– вулицею Байди Вишневецького (між Хрещатиком та О. Дашковича);
– вулицею Гагаріна (між вул. Сержанта Жужоми та Замковим узвозом).

Для проведення змагань «X-CHALLENGE» з 09.00 год. до 21.00 год. для проїзду транспорту обмежать:
– вулицю Гагаріна (між вул. М. Кривоноса та Остріжним узвозом);
– Остріжний узвіз.

Під час проведення «Factura Fest», «Mifida fashion kids» та «Sup Fest» із 11.00 год. до 21.00 год. перекриють:
– вулицю Сержанта Жужоми.

Під час руху колони «Дівочого велопараду» з 11.00 год. до 13.00 год. обмежать рух непарною стороною бульвару Шевченка (від ТРЦ «DEPO’t» до парку Сосновий бір), далі вулицею Гагаріна до Долини троянд.

Під час руху колони учасників «Маршу Захисників» із 17.00 год. обмежать проїзд непарною стороною бульвару Шевченка від вулиці Богдана Хмельницького до Святотроїцької (між бул. Шевченка та вул. Хрещатик).

Обмеження руху транспорту спричинить зміну руху трьох автобусних маршрутів, які протягом всього дня 24 серпня курсуватимуть за зміненою схемою:
– маршрут № 11: у прямому та зворотному напрямку спрямовуватимуть бульваром Шевченка;
– маршрут № 21: у прямому напрямку перевозитиме пасажирів від вул. Припортової бульваром Шевченка, вул. Смілянською (далі за маршрутом) та у зворотному напрямку: від вул. Смілянської, бульваром Шевченка, вулицями: Припортова, Гагаріна, Сержанта Смірнова, Героїв Дніпра, Припортова (далі за маршрутом);
– маршрут № 36: у зворотному напрямку їхатиме вулицями: Припортова, бульвар Шевченка, Смілянська (далі за маршрутом).