Шістьох чоловіків затримала поліція на заходах за участю Зеленського на Черкащині

23 Серпня 2021 12:51

censor.net

Сьогодні на Черкащині правоохоронці не допустили правопорушень під час підняття Державного Прапора. Про це повідомляють у поліції Черкаської області.

За інформацією правоохоронців, кілька чоловіків намагалися встановити звукопідсилювальну апаратуру у місці проведення заходу з участю керівництва держави. При цьому в учасників акції не було відповідних дозволів. При цьому чоловіки не виконували законних вимог поліцейських і порушували громадський порядок.

Шістьох осіб, які грубо порушували громадський порядок, чинили хуліганські дії та не виконували вимог поліцейських, доставили до місцевого відділку поліції. Наразі встановлюються дані правопорушників та надається правова кваліфікація їхнім діям, ідеться в офіційній інформації з поліції.

Разом із тим, у “невідомих”, що ними є учасники “Національного корпусу” на Черкащині, своє пояснення інциденту.

“За те, що ветерани війни включили колонку і намагалися задати питання Зеленському – нас залили газом, побили гумовими кийками і кинули обличчям у землю! Зараз 6 осіб затримано, 4 з них – ветерани війни. Як під час війни командувати армією може той, хто боїться спілкуватися з ветеранами?”, – написав, серед іншого, керівник черкаського НК Дмиро Кухчарчук.

Затриманих поліція відвезла у Звенигородський райвідділок поліція. Нині їх уже звільнили, повідомив Дмитро Кухарчук.