На сесії Корсунь-Шевченківської міськради у журналістки вкрали диктофон

31 Серпня 2021 20:17

У Корсунь-Шевченківському  сьогодні під час сесії міської ради зник редакційний диктофон радіо “На хвилі Корсуня”. Про це Національну спілку журналістів України поінформувала керівник радіостанції Галина Добровольська.

Журналістка сама є депутатом міської ради, під час сесій сидить в залі, а диктофон кладе на стіл працівників міськради, щоб записувати виступи депутатів….

Галина Добровольська написала заяву до Національної поліції, наполягає на свідомому перешкоджанні журналістській діяльності. Радіостанції завдано відчутних матеріальних збитків.

“Сподіваюся на справедливе розслідування, бо свідків достатньо – всі присутні в залі. Є відеозапис міської ради. Але у нас в колективі шок. Жодної крадіжки за 10 років діяльності. А тут…”, – зауважує Галина Добровольська.

“НСЖУ вітає оперативне реагування поліції на звернення нашої колеги з Корсуня та закликає до оперативного і ефективного розслідування інциденту, – коментує очільник НСЖУ Сергій Томіленко. – Водночас, депутати міської ради мають відчувати відповідальність за довіру громадян, виборців. Припинити ображати місцевих журналістів, принижувати. Мають адекватно сприймати критику”.