Жорстка боротьба навколо “закону про олігархів” може завершитися розпуском Ради”, – Томенко (відео)

9 Вересня 2021 12:33

“Закон про оліхаргів” може стати приводом до розпуску Верховної Ради і проведення дочасних парламентських виборів в Україні. Таку думку висловив лідер партії “Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко.

“Чотири фракції в Раді вже “віддали честь” олігархам, вимагаючи перегляд Закону у Венеціанській комісії: фракція ЄС-Порошенка, “Голосу”-Пінчука, Тимошенко, яка завжди була у дружніх відносинах і ОПЗЖ, пов’язані з Медведчуком. Парламент показав, що насправді заяви про Бюджет, за який вони начебто переживають, про заробітні плати українців – це все одно другорядна історія. На першому плані – історія з оліхархами:  Зеленський, який хоче забрати у оліхархів медіа, і олігархи, які цього не хочуть”, – сказав Микола Томенко.

На його думку, новий політичний сезон восени буде жорстким – через боротьбу навколо “Закону про оліхархів”. І може завершитися розпуском Верховної Ради.

“Цілком очевидно, що боротьба з оліхархами буде домінантною темою: олігархи захищатимуться, захищатимуть свої активи – і бізнес, і медіа. А команда Зеленського атакуватиме. Бо це єдина тема, на якій вони можуть підняти рейтинг”, – резюмував Микола Томенко.