“Лишаюся депутатом на громадських засадах”: Томенко не братиме участі у дочасних виборах на Черкащині

20 Вересня 2021 12:34

Політик, громадський діяч, очільник Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко заявив, що не братиме участі у дочасних виборах до Верховної Ради на Черкащині 31 жовтня.

“Сьогодні, коли розпочалися довибори в кількох округах, гроші й адмінресурс стали визначальними у виборчій кампанії, – зазначає Микола Томенко. – Наша команда НІКОЛИ не купувала виборців, ми прагнули переконувати людей! Бо, МИ будуємо УКРАЇНСЬКИЙ, ДЕМОКРАТИЧНИЙ і НЕКОРУМПОВАНИЙ СВІТ, а ВОНИ – сітку для підкупу виборців. Ми пропагуємо ЦІННОСТІ й поширюємо просвітницьку літературу, а ВОНИ – роздають тушки курей.МИ підтримуємо АКТИВНИЙ і СПОРТИВНИЙ спосіб життя, а ВОНИ – заробляють на продажі алкогольних напоїв”.

“Для нас отримання мандату не є самоціллю, особливо до складу нинішньої Верховної Ради, де більшість депутатів вже давно перетворили на бездумних кнопкодавів. Ми продовжуємо працювати й надалі реалізовувати наші проекти БЕЗ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ. Отож, залишаюся працювати ДЕПУТАТОМ на ГРОМАДСЬКИХ ЗАСАДАХ”, – додав Микола Томенко.