Міністр-черкащанин – кандидат на виліт з уряду

28 Вересня 2021 18:13

Міністр аграрної політики і продовольства Роман Лещенко може втратити посаду внаслідок  ротацій в уряді, запланованих на першу декаду жовтня. Про це пише видання “Лівий берег”, посилаючись на власні джерела в уряді.

фото з фейсбуку Держгеокадастру

Романа Лещенка, за словами співрозмовників, звільняють через провал Стратегії зрощення та дренажу, яка була схвалена Кабінетом міністрів рік тому та передбачає модернізацію та будівництво зрошувальних та дренажних систем, збільшення водозабезпечення до 2030 року.

За інформацією видання, також буде звільнені міністри захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський. Доля міністра соціальної політики Марини Лазебної – під питанням та вирішуватиметься найближчим часом. Як, власне, і міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського.

Нагадаємо, Роман Лещенко був призначений на міністерську посаду у грудні 2020-ого. Підприємцем обирався до Жашківської райради. Повідомлялося, що у 2019 році він пожертував 1,6 млн. грн. на діяльність партії “Слуга народу”.