“Бюджет бідності”-2021 за підтримки “хитродупої опозиції”

3 Листопада 2021 14:50

У проекті державного бюджету-2022 фактично заморожені всі соціальні видатки і натомість суттєво збільшено фінансування на утримання влади насилових структур. Про те, хто підтримав цей відверто антинародний бюджет разом із Зе-більшістю у Верховній Раді , пише у своєму фейсбуку очільник Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко.

Прикметно, що з-поміж нардепів, які голосували “за”, нинішній опозиціонер, і керманич Черкаського обласного осередку “Батьківщини” Антон Яценко. Це при тому, що лідерка цієї партії Юлія Тимошенко начебто публічно охрестила бюджет-2021 “бюджетом бідності”.

“Хто ж вони, представники такої “ХИТРОДУПОЇ ОПОЗИЦІЇ”:

  • 2 депутати від фракції Тимошенко, які є очільниками обласних організацій опозиційної партії;
  • Дмитро Разумков, який щоденно на телеканалах формує нову опозиційну партію;
  • колишні соратники Яценюка і Кличка, які нині об”єдналися в групі “Довіра”;
  • депутати-захисники простого народу з партії “За майбутнє” і “Наш край”;
  • позафракційні депутати з “Опозиціного блоку” Ахметова…

Чому така цинічна поведінка запитаєте ВИ: у виступах на сесії ВР та на телебаченні за народ і проти влади, а при голосуванні – за бюджет бідності від влади? Бо Бог їх – МАМОНА, а депутатське кредо – ГРОШІ – понад усе!”, – зазначив Микола Томенко.

“Чекаємо рішення опозиційної фракції Тимошенко, яка назвала цей основний фінансовий закон – бюджетом бідності, щодо виключення з фракції депутатів, які проголосували за цей антинародний бюджет”, – додав Микола Томенко.