У зіткненні вантажівки і ВАЗа на Корсунщині загинуло троє людей

8 Листопада 2021 09:00

Унаслідок аварії на автодорозі Н-01 ”Київ-Знамянка” на Корсунщині загинули три людини. Слідчі відкрили кримінальне провадження та просять відгукнутися очевидців.

Як інформують у поліції області, аварія сталася біля села Ситники Черкаського району, в суботу 6 листопада, близько 18:30 години. Водій автомобіля ВАЗ-2104 зіткнувся на зустрічній смузі з вантажівкою DAF. Після зіткнення автомобілі з’їхали з дороги у кювет й вантажівка зайнялася.

Унаслідок аварії загинули 30-річний водій DAF, житель Обухівського району Київської області, пасажир та керманич ВАЗ, 1968 та 1979 років народження з Черкащини.

Зараз слідчими у справах ДТП з постраждалими відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП. Слідство триває.

Поліція звертається до черкащан: якщо ви стали свідками або очевидцями ДТП, в той час проїздили дорогою біля села Ситники та маєте записи з відеореєстратора, то володієте інформацією, що може бути важливою для слідства. Просимо звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Черкаській області за адресою: м. Черкаси, вул. вул. Благовісна, 189, або зателефонувати на спеціальну лінію «102».