Випускник Черкаського пожежного інституту – серед найсильніших вогнеборців світу

16 Листопада 2021 14:25

Випускник Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Володимир Дудка повернувся з Флориди (США), де разом із колегою-вогнеборцем Олександром Бараном брав участь у Чемпіонаті світу серед найсильніших пожежних-рятувальників.

фото з мережі

Ці найпрестижніші на планеті змагання для рятувальників “Firefighter combat challenge” цьогоріч пройшли втридцяте в форматі “30 Years World Challenge”.

Як повідомили в ДСНС, за результатами кваліфікаційних забігів українські рятувальники пройшли у фінал, потрапивши у ТОП-40 в індивідуальних забігах. Також у “Тандемі” вони зайняли найвищі позиції і потрапили до фінальних забігів.

facebook.com/MNS.GOV.UA

Олександр Баран та Володимир Дудка повернулись додому з чудовими результатами, адже в індивідуальних забігах хлопці зайняли 2-ге та 8-ме місця, підтвердивши статус найсильніших рятувальників світу “Lion’s Dеn”.

У дисципліні “Тандем” вони, показавши найкращий час, вибороли перше місце та отримали золоті медалі! Вперше за 30-річну історію змагань на п’єдесталі замайоріли українські прапори.

facebook.com/MNS.GOV.UA

Як вогнеборців зустрічали в аеропорту “Бориспіль” на батьківщині – в сюжеті ТСН: