Захищаємо українське село- підтримуємо сільську школу

23 Листопада 2021 15:00

Просвітницькі проекти фонду “Рідна країна” були презентовані на запрошення колективу ліцею села Степанці, що на Канівщині,  для вчителів та старшокласників.

Як розповів засновник фонду “Рідна країна” Микола Томенко, учні познайомилися з проектами “7 чудес України”, “Здоровим і спортивним бути модно”, “Твій Шевченко”, “Класика українскої літератури: живі голоси”; “Українська книга – дітям України”, “Рідна країна – безпечна країна”. А шкільна бібліотека, як завжди, отримала від фонду  поповнення корисною навчальною літературою.

facebook.com/m.tomenko

“Разом із професором НУБіП Іваном Гриценком розповіли також про пріоритет завдань захисту довкілля, підтримки національної економіки, розвитку фермерства за сьогоднішніх обставин та відповідно про переваги навчання в головному Аграрному Університеті країни – НУБІП, – розповів у своєму фейсбуку Микола Томенко. – Завжди готові допомогти колективу, який активно і професійно працює в інтересах нашої рідної України!”.

Також Микола Томенко, як віце-президент НОК України, поінформував про завдання нинішнього олімпійського руху України та передав спортивний інвентар для уроків фізичної культури.