Міст кохання в парку “Сосновий бір” пропонують закрити

9 Грудня 2021 13:00

Депутат Черкаської міськради Василь Мойсієнко під час сьогоднішньої сесії звернувся до керівництва КП «Дирекція парків» із проханням вжити додаткових заходів до недопущення суїцидів на Мосту кохання у парку «Сосновий бір». Про це повідомляє «Прочерк».

«Те, що трагедії там повторюються, свідчить про недостатність заходів, яких вживає «Дирекція парків». Тому я прошу вивчити запропоновані проєкти убезпечення мосту, закласти в бюджеті вже цього року кошти на реконструкцію мосту», – сказав Василь Мойсієнко. – А поки що пропоную закрити міст, створити умови для недопущення туди громадян.

Нагадаємо, нещодавно в парку сталався черговий інцидент – під мостом було знайдено тіло загиблого 19-річного хлопця.

«Я також звертаюся до поліції, яка проводить розслідування цієї події. Дивно, що знайдені речі загиблого черкасці приносять депутату, а не в поліцію. Ми кілька днів тому звернулися до правоохоронців з проханням забрати ці речі, які є доказами в цій справі», – сказав Василь Мойсієнко.

Керівник «Дирекції парків» депутат Сергій Рубан визнав існування проблеми. Він сказав, що комунальне підприємство вживає заходів із підвищення безпеки мосту. Є декілька варіантів. Натомість, поки що трагедії, які стаються на мості, відвернути важко.