Військовий облік для жінок: історія чергової брехні, безвідповідальності та цинізму

28 Грудня 2021 13:09

Триває медійна і суспільно-політична боротьба з Наказом Міноборони від 17 грудня 2021 року про перелік професій жінок, які повинні пройти облік для військовозобов‘язаних.

На передовій цієї боротьби канали Ахметова, Порошенка… і дружні політики та експерти, які живуть на цих каналах. Найцинічнішими є ефіри на «РАДІ» депутатів із Слуги народу, які теж нещадно критикують це рішення Міноборони.

Є багато запитань до переліку професій, віку та комунікаційної роботи Міноборони у питанні військового обліку жінок. Але я про інше!

Наказ Міноборони про військовий облік жінок підготовлено на виконання Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обо‘язку та ведення військового обліку від 30.03.2021 року.

Цей Законопроект, як невідкладний, вніс Президент Зеленський.
Цей Законопроект, за скороченою процедурою розгляду, поставив на голосування Голова ВР Разумков та подав його на підпис Президенту.
Цей Закон підтримали 256 депутатів: 199 Слугам народу допомогли 17 депутатів ЄС із Порошенком, 15 депутатів Батьківщини із Тимошенко, 6 депутатів Голосу…

А тепер ВОНИ борються проти вимог ЗАКОНУ, яку вніс їх Президент та за який вони ВСІ проголосували?!

Ну не БРЕХУНИ і ЦИНІКИ?