“Це катастрофа, що в Україні два президенти, хоч за фактом – жодного”, – думка

16 Січня 2022 15:20

Абсолютний рекорд українських парламентарів у прогулювання пленарних засідань – зашквар тижня, що минає. Таку думку висловив очільник Громадського руху “Рідна країна”, підбиваючи підсумки суспільного і політичного життя України.

“Як кажуть експерти, вперше за останні десять років народні депутати не збираються на пленарні засідання понад 30 днів, зробивши собі різдвяні канікували на 38 днів. А голосували за це і “Слуги народу”, і ОПЗЖ, і “Голос”, і “Батьківщина”, та практично всі депутатські фракції і групи, аргументувавши, що працюватимуть в округах. Я проаналізував сайт ВРУ і можу сказати, що на момент запису програми, а минуло понад 30 днів з початку цих “канікул”, жоден комітет, жодна фракція і група не збиралася. Таким чином, усі без винятку нардепи фактично прогуляли цей час і як мінімум, вони не мають отримати зарплатню і премії за ці прогули, – заявив Микола Томенко. – Депутатські істерики, як влни люблять український народ, на тлі безпрецедентного прогулювання, це чистий зашквар. Парадокс полягає в тому, що такі депутати президенту й потрібні”.

“Шоу-війна під назвою “Хто найбільший зрадник?” Микола Томенко вважає зрадою тижня.

“Історія з тим, як український народу зустрічатиме не колишнього, як вони кажуть, а п’ятого президента Порошенка з різдвяних канікул в Україну, просто вражає. Навіть “Свати” не мжуть зрівнятися з цим. Меми, конкурс фото і плакатів, автоколони і речівки… Виглядає таким чином, що люди, які знаходяться при владі, продовжують торгувати з Росією і за фактом, є державними зрадниками, звинувачують Порошенка в державній зраді. А Порошенко, у свою чергу, є прикладом того, як у розпал війни зберегти і примножити свій бізнес, у тому числі, використовуючи реалії військової агресії. Як на мене, це дії нездорових політиків. Бо політики зі здоровим глуздом, навпаки, знайшли б, як об’єднатися, бо найголовніший ворог один у нас – путінська Росія. І є тактичні вороги – бідність, корупція, ковід, – зазначив Микола Томенко. – Це катастрофа, що в Україні два президенти, хоч за фактом – жодного”.

Детальніше: