Із туалету на трасі Городище-Корсунь урятували собачку

10 Лютого 2022 22:18

Із ями закинутого туалету на трасі Городище-Корсунь витягли собачку. Про це повідомили в Черкаському міському товаристві захисту тварин “Друг”. Урятована тварина ледь не загинула.

Врятовану собачку виходжують у клініці – тварина була дуже зневоднена, їй загрожувала кома.

Зоозахисники зауважують, що найбільше в історії порятунку тварини їх уразила людська байдужість – місцеві відмовилися допомогти. Рятівники їхали з Києва.

“Вчора до нас звернулася дівчина і написала, що на трасі Городище-Корсунь, за зупинкою в закинутому туалеті, в ямі знаходиться собака. Скільки пробула вона там, невідомо. Що нас вразило – це байдужість. Ну ок, поліція сказала, що не можуть нічим допомогти. Але на заправці, що поруч, навіть спробувати допомогти і дати хоча б взяти драбину і дістати собаку, ніхто не захотів. На наш заклик відгукнулася Киїівська команда спасіння тварин, за що їм велика подяка. Дівчата та хлопці допомагають у таких складних ситуаціях, коли навіть МНС не виїжджають на такі виклики”, – йдеться в дописі “Друга”.

Як розповіла волонтерка Влада Руденко, під чиєю опікою перебуває врятована тваринка, собачка старенька і маленька, вагою всього 4 кг. Дуже зневоднена. Її стабілізують у ветклініці, бо стан хвостатої тяжкий – час ішов буквально на години.

На думку зоозахисниці, нема сумнівів, що тваринку спеціально вкинули в туалет

Волонтери зазнають, що в черкаському притулку велика кількість собак і брати нових немає куди. Тільки завдяки фінансовій допомозі небайдужих є можливість рятувати та лікувати тварин! Виклик Київської команди було оплачено.

Реквізити для допомоги тваринам з притулку в Черкасах:

р/р UA053052990000026008011606959
отримувач – БО ЧМТЗТ “Друг”
код ЄДРПОУ 35523628
Карта 5169360002450272 Рекункова Ю.А.
PayPal: help-animal.ck.ua@gmx.de