У Черкасах вакантне місце головного архітектора

10 Лютого 2022 14:00

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління планування та архітектури, головного архітектора міста департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради. Про це йдеться на сайті ради.

Будівля колишнього готелю “Слов’янський”. фото in.ck.ua

Кваліфікаційні вимоги згідно із ст. 14 Закону України «Про архітектурну діяльність»:
– громадянство України;
– вища архітектурна освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста;
– вільне володіння державною мовою;
– стаж організаційної і професійної роботи за фахом у сфері містобудування та архітектури не менше 5 років;
– знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про архітектурну діяльність», «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про рекламу», «Про запобігання корупції» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування;
– знання інших нормативно-правових актів у сфері містобудування у тому числі, але не виключно: Порядок видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки, затверджений наказом Мінрегіону від 05.07.2011  № 103, Порядок переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки, затверджений постановою КМУ від 29.04.2015 № 321, Порядок, розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затверджений наказом Мінрегіону від 21.10.2011 № 244, державні будівельні норми та стандарти.

Термін прийняття документів – 30 календарних днів з дня опублікування цього оголошення (9 лютого 2022 р.).

Інформація щодо посадових обов’язків, розміру та умов оплати праці за телефонами:

36-20-38 – департамент архітектури та містобудування;
54-02-94 – відділ кадрової роботи.

Адреса:
18000,  м. Черкаси,  вул. Байди Вишневецького, 36 (відділ кадрової роботи – каб. 415, департамент архітектури та містобудування – каб. 301).